top of page

Elopement, avagy szöktetéses esküvő

A szöktetés egy kis, meghitt esküvő, amely kevés vendég jelenlétében zajlik, és elkerüli a hagyományos lagzit, a nagy esküvői felhajtást.

A főszerep a páré és a szertartás is az ő közös, bennsőséges élményük jellemzően egy olyan helyszínen, amely számukra jelentőséggel bír. Kevésbé kerül hangsúly a klasszikusabb esküvői elemekre, a vendégek nagyszabású ünnepséggel történő szórakoztatására.


Rengeteg indoka lehet annak, hogy egy pár nem szeretne nagyszabású esküvőt. Akár vonakodnak a figyelem középpontjában lenni, akár el kellett halasztani az esküvőt, talán éppen pénzt próbálnak félretenni egy új közös életre. Az ilyen esetekben kerül képbe az elopement.A házasság két emberről és az ő szerelmükről szól, különleges élmény ezért úgy megélni az esküvőt is, hogy csak egymással osztjátok meg azt, illetve a hozzátok igazán közel állókkal, így tényleg bennsőséges élmény válik belőle.
Minden párnak megvannak a maga személyes elképzelései arra vonatkozóan, hogy milyen szöktetéses esküvőt szeretnének. Míg egyesek egy trópusi szigeten, egy intim tengerparti helyszínt választanak, mások a gyors kis erdei szertartást részesítik előnyben. Nincs helyes vagy helytelen választás, a legfontosabb, hogy a pár a saját vágyait kövesse, és azt az utat, amely boldoggá teszi őket. Pont a megfelelésnek a hiánya teszi igazán különlegessé ezt a formáját az esküvőnek.Torta / Édes Panna

Sütemény / à table!

Textil / szakacsniki


Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page